Texter
Mina reflektioner

Ibland skriver jag ner mina funderingar. En del av funderingarna delar jag mig av. Läs eller låt bli.

Musik
Mina produktioner

Ibland producerar jag musik tillsammans med andra. En del finns på Spotify. Lyssna eller låt bli.

Video
Mina klipp

Ibland gör jag videor. En del av dessa klipp lägger jag ut på Youtube. Titta eller låt bli.

Mina tillhåll på nätet

Länkar till mina digitala hållplatser.

Person 1

Instagram

Klicka här

Person 2

Facebook

Klicka här

Person 3

Studions hemsida

Klicka här

Om mig

Pic 01

En sextiotalist som fortfarande undrar

Jag växte upp i en annan tid, när bilarna inte hade rullbälten och när snön togs bort från gatorna och inte bara gjordes till högar som är ivägen. Det fanns en tv-kanal och på den såg vi Anita och Televinken. Men sen hände något. Låt mig dock poängterna att det inte var bättre förr, bara annorlunda. Vad jag har lärt mig längs resan är oklart. Min gode vän Mats sammanfattar det hela väl. "Med ålder kommer erfarenhet och klokskap men inte nödvändigtvis förmågan att tillvarata dem." Jag hoppas jag kommer lära mig mer.

Pic 02

En estet med långsamma processer

Det där med att skapa har nog funnits med mig sedan jag var liten gosse. Jag har bl.a. producerat musik, fotograferat, filmat, skrivit noveller, skrivit låttexter och andra disparata texter; allt har gått ganska långsamt och jag har sällan blivit särskilt nöjd med resultatet. Men det har hänt. Viljan att skapa har dock visat sig omöjlig att stoppa, även om den har skiftat och gått i vågor. Så jag knåpar vidare i hopp om att en dag träffa rätt; att få till den där formuleringen; den där strofen; den där låten; den där filmen; det där...